COD GALBEN de fenomene meteo periculoase în Timiș: furtună cu tunete și...

COD GALBEN de fenomene meteo periculoase în Timiș: furtună cu tunete și fulgere, ploaie torențială, grindină și mașini trase pe dreapta FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Atenționare cu cod galben de fenomene meteo periculoase care s-a adeverit din plin în nord-estul Timișoarei: grindină, ploaie torențială, furtună cu tunete și fulgere.

La intrarea în Timișoara dinspre Lugoj, mai multe mașini au tras pe dreapta în momentul în care natura s-a dezlănțuit, din cauza grindinei și a vizibilității reduse. O altă zonă potențial periculoasă a fost sensul giratoriu spre aeroport, unde apa băltea pe carosabil, existând pericolul acvaplanării. De asemenea, o cantitate mare de grindină a căzut în zona Pădurea Verde.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip „nowcasting”, pe termen scurt, atenționând că se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce poate lua temporar aspect de vijelie, grindină de dimensiuni mici și cantități cantități mai însemnate de apă. Zona vizată cuprinde o bună parte din județul Timiș, cu localitățile Ciacova, Deta, Gătaia, Banloc, Birda, Cenei, Denta, Foeni, Ghilad, Giera, Giulvăz, Jamu Mare, Jebel, Livezile, Moravița, Otelec, Pădureni, Parța, Peciu Nou, Sânmihaiu Român, Uivar, Voiteg.


Meteorologii menționează că sistemele noroase se deplasează de la sud spre nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.