Comunitatea motocicliștilor din Timişoara organizează ediţia aniversară a campaniei anti-accidente

Comunitatea motocicliștilor din Timişoara organizează ediţia aniversară a campaniei anti-accidente

0
DISTRIBUIȚI
Ediţia aniversară a campaniei antiaccidente iniţiată de comunitatea moto timișoreană va avea loc în data de 6 mai

Ediţia aniversară a campaniei anti-accidente iniţiată de comunitatea moto timișoreană va avea loc în data de 6 mai şi va avea parte de o paradă anuală care își propune să tragă un semnal de alarmă asupra prezenței motocicliștilor în trafic.

„Programul evenimentului de Sâmbăta 6 Mai: ora 11.00 – Plecăm din diferite colțuri ale orașului, singuri sau în grupuri mici, spre locul de adunare care este parcarea clubului Heaven de lângă Stadionul Dan Păltinişanu. Socializare pe lângă motociclete până la ora 12.00 când se pleacă în marea paradă a comunității moto timișorene. Traseu: bdul. Liviu Rebreanu, Brâncoveanu, Gară, Centru, Take Ionescu. Parada se încheie în jurul orelor 12.45 la clubhouse Big Red Machine din Ghiroda, str.


Victoria nr. 2. Cei care doresc pot rămâne în continuare acolo la un suc sau cafea sau își pot parca motoarele în așteptarea party-ului care va marca încheierea campaniei. Party-ul oficial va începe la orele 20.00, unde vă așteptăm cu muzică bună, mâncare și băutură. Toți Motocicliștii Sunt Bineveniți!“, au anunţat organizatorii acestui eveniment.

Campanie anti-accidente este susținută de: Hells Angels MC Timisoara, Road Patrol MC Timisoara, Timișoara Bikers, Support 81 Timișoara, Freedom Crew Timisoara, Tarabostes RC Timișoara, Old Riders MF Timișoara, Black Widows MF Timișoara, Riders Firehouse Timișoara, Legacy MF Timișoara, Speed Hooligans Timișoara, Regimentul 13 Timișoara şi Corsarii RC Deta.

„Această campanie a început în urmă cu 10 ani, perioadă în care fenomenul moto a căpătat amploare în România. Tot mai mulți motocicliști erau pe șosele și în mod normal a crescut și numărul accidentelor deoarece șoferii nu erau obișnuiți cu prezența noastră în trafic. Între timp situația s-a îmbunătățit considerabil. Respectul în trafic a devenit o certitudine nu doar un concept. Normal că fiecare tabăra, motocicliști sau automobiliști au exponenți de mai joasă calitate, dar în general conviețuim într-o relativă armonie. Motocicliștii nu mai sunt văzuți ca niște creaturi ciudate care tulbură liniștea și își periclitează viața lor și a altora. Acuma suntem văzuți așa cum suntem în realitate; părinți, frați, surori, copii, vecini de treabă dar care împărtășesc o pasiune comună, MOTOCICLISMUL“, ne-a declarat Sorin „Sunshine“ Stanca din partea organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.