Concurs național în cadrul evenimentului ”Dance Generation Weekend 2017” de la Timișoara....

Concurs național în cadrul evenimentului ”Dance Generation Weekend 2017” de la Timișoara. Vezi cum poți participa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook

Timișoara va fi în weekend gazda unui eveniment plin de activități legate de dans. Dance Generation Weekend 2017 propune workshopuri, spectacole și un mult așteptat concurs național cu nume importante din țară.

Dansul electro va fi acasă la Casa Studenților din Timișoara în acest weekend.


Youth Can Do It” împreună cu Timișoara – Capitala Tineretului din România, organizează evenimentul care va avea ca atracție principală un concurs special de dans. Categoriile la care se va concura sunt 1 vs. 1 Electro, 1 vs. 1 All styles, respectiv Show solo. DJ Smoke din Galați va asigura ambientul. Câștigătorii vor primi diverse premii iar doritorii se mai pot înscrie prin completarea unei fișe cu: numele, prenume, porecla și trimiterea acesteia la e-mailul: matte_20@yahoo.com.

Concursul se va desfășura la Casa Studenților din Timișoara, sâmbătă, 29 Aprilie, de la ora 15.00 iar intrarea este liberă. În cadrul evenimentului se va organiza si un masterclass de dans ce va avea loc la sediul FITT Timisoara, duminică, 30 aprilie, de la ora 14.00. Masterclass-ul va fi susținut de către campionul mondial al dansului electro: Nicolas Putzolu, cel care va juriza și concursul de dans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.