Concurs pentru tineri DJ de drum and bass: criteriile care îi pot...

Concurs pentru tineri DJ de drum and bass: criteriile care îi pot aduce pe scena profesioniștilor

0
DISTRIBUIȚI
Finala concursului de DJ se va desfăşura la Escape Venue

Prima ediţie a evenimentului „Prove Your Groove – DJ Contest” invită toţi DJ-ii amatori, la început de drum şi dornici de afirmare, să intre în competiţie pentru atenţia scenei de muzică electronică şi o serie de premii.

„Stilul muzical acceptat este strict drum and bass. Creativitatea, abilitatea tehnică şi selecţia muzicală vor decide participanţii la concurs, urmând ca cei 8 finalişti care intră în competiţie, să fie evaluaţi live, de un juriu format din organizatori şi membri veterani ai scenei locale de muzică electronică“, spun organizatorii concursului, Soundcreation şi Escape Venue. Organizatorii au mai precizat că mixurile pot fi înregistrare pe orice platformă, dar în cadrul concursului singura modalitate acceptată de a performa sunt CDJ-uri sau platane puse la dispoziţie de aceştia.


Pentru a intra în concurs cei interesaţi trebuie să trimită un mix de maxim 20 de minute pe adresa freenetik.party@yahoo.com până în data de 15 aprilie, urmând ca cei opt finalişti aleşi să intre în competiţie în cadrul evenimentului care se va desfăşura în data de 13 mai, la Escape Venue.

Premiile oferite de organizatori sunt un GrooveBox Novation Circuit şi un slot la Freenetik Party (locul 1), căşti Audio-Tehnica (locul 2) şi un Controller Novation Launchpad Mini (locul 3). Juriul acestui concurs este alcătuit din Dudu (Anonim TM), Mighty Boogie (Digital Rush), Kojok (Kojokstan Troopers), Burner Greene (Astronaut Kru) şi Lucian Babut (Sound Creation).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.