Concursuri de echitație și dresaj canin, precum și demonstrații cu mașini și...

Concursuri de echitație și dresaj canin, precum și demonstrații cu mașini și utilaje agricole, la expoziția Banat Agralim. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

O nouă ediție a expoziției cu participare internațională Banat Agralim are loc la Timișoara, în această primăvară. Potrivit organizatorilor, Universitatea de Agronomie din Timișoara și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, evenimentul are loc în perioada 26 – 28 mai, iar cei care trec pragul expoziției vor avea parte de mai multe surprize.


Printre acestea se numără un concurs de echitație și unul de dresaj canin, demonstrații “în câmp” cu mașini și utilaje agricole și workshop-uri cu tematică specifică.

“Expoziția vizează promovarea şi evidenţierea performanţelor din domeniile de competenţă ale universităţii, respectiv: producţia vegetală, producţia animalieră, siguranţa şi securitatea alimentară, procesarea şi valorificarea producţiilor agroalimentare, inginerie-proiectare, amenajare și întreținere parcuri și spații verzi, dezvoltarea durabilă, conservarea mediului şi a biodiversităţii”, transmite CCIA Timiș.

În cadrul expoziției vor fi prezentate tractoare, remorci, mașini și utilaje agricole. De asemenea, vizitatorii pot cumpăra semințe și material săditor, îngrășăminte, pesticide, echipamente pentru irigații, produse ecologice, arbori și arbuști ornamentali, precum și diferite produse alimentare.

Intrarea la expoziția Banat Agralim este liberă, iar locul de desfășurare este campusul universitar al Universității de Agronomie din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.