Conducerea Poliţiei Locale, somată să dea explicaţii CL Timişoara pentru „convocarea” revoluţionarului...

Conducerea Poliţiei Locale, somată să dea explicaţii CL Timişoara pentru „convocarea” revoluţionarului Vaida la sediu

0
DISTRIBUIȚI

Conducerea Poliţiei Locale va trebui să dea explicaţii cu privire la convocarea revoluţionarului Corneliu Vaida la sediu pentru a clarifica anumite postări pe care le-a făcut pe Facebook. Amintim că revoluţionarul a fost citat pentru astăzi, la ora 10.00, să dea cu subsemnatul după ce a postat pe Facebook o imagine în care apăreau două vehicule ale Poliţiei Locale din Timişoara parcate pe trotuar fără a lăsa un metru pentru trecerea pietonilor, aşa cum prevede legea.


În faţa maşinilor era oprit şi un cărucior.

A doua postare despre care Vaida va trebui să dea explicaţii este o ştire PRESSALERT.ro, realizată în baza imaginii de pe reţeaua de socializare. Uimiţi de demersul celor de la Poliţia Locală, consilierii locali PSD Timiş au anunţat pe aceeași rețea de socializare că doresc explicaţii din partea conducerii direcţiei care este subordonată Consiliului Local Timişoara.

„Grupul consilierilor municipali PSD a luat act cu îngrijorare de noua abordare a Poliției Locale Timișoara, care a ajuns să citeze cetățeni pentru a da explicații în legătură cu postările de pe Facebook. Reamintim că Poliția Locală e un organism subordonat Consiliului Local, implicit comunității timișorene, și nu un instrument de represiune. Solicităm explicații din partea conducerii Poliției Locale în cazul domnului Corneliu Vaida, cunoscut activist civic, chemat la sediul Poliției Locale în legătură cu unele postări de pe Facebook. Considerăm că libertatea de exprimare ar trebui să rămână un etalon al Timișoarei”, se arată pe pagina PSD Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.