Controale în trafic: şoferi BĂUŢI sau fără permis şi alte zeci de...

Controale în trafic: şoferi BĂUŢI sau fără permis şi alte zeci de sancţiuni. Vezi care a fost cea mai frecventă abatere

0
DISTRIBUIȚI

Doi bărbaţi s-au ales cu dosare de cercetare penală după ce fie s-au urcat băuţi la volan, fie au condus mijloace de transport fără să se afle în legalitate. Cei doi au fost depistaţi în trafic, în judeţul Arad, ieri, în cadrul unei acţiuni desfăşurate de poliţia rutieră.

Primul dintre aceştia, o persoană de 32 de ani, a fost oprită pe strada Andrei Şaguna din Arad având o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În cel de-al doilea caz este vorba de un tânăr de 23 de ani din localitatea Şimand, care conducea un moped neînregistrat şi nici nu avea permis de conducere.

De altfel, în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat controale amănunţite în trafic, în urma cărora au fost aplicate 133 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 58.000 de lei. Dintre acestea, 66 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, iar celelalte pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea depăşirii neregulamentare şi alte abateri privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost reţinute șapte permise de conducere şi trei certificate de înmatriculare.

Foto: Gabi Brezeanu (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.