Deputatul PNL Ben Oni Ardelean: „Nemţii se gândesc deja să vină în...

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean: „Nemţii se gândesc deja să vină în România după ce salarii preconizează Drangea”

2
DISTRIBUIȚI

Legea salarizării unice pe care guvernul PSD are în plan să o adopte în curând stârneşte reacţii diverse în tabăra adversarilor politici din PNL. Dacă fostul ministrul al Transporturilor Ludovic Orban a prezis că România va intra în colaps financiar în cazul în care salariile se măresc la valorile propuse de PSD, deputatul PNL Ben Oni Ardelean e convins că şeful PSD Liviu Dragnea e sub influenţa… manelelor.

„Nu ştiu dacă Dragnea a adormit pe melodiile lui Salam cu «fără număr, fără număr», dar după legea asta a salarizării deja cred că nu doar la Ministerul Sănătăţii s-a făcut celulă de repatriere a medicilor în ţară, dar cred că şi nemţii se gândesc deja să vină în România după ce salarii preconizează Drangea.


Mie mi se pare, bineînţeles că şi-au dat şi ei seama că nu au bani, că nu trebuie să fii macroeconomist ca să îţi dai seama că nu ai bani la buget să dai salariile respective şi acum nu mai ştiu în ce colţ să o dea. Pe de o parte, ba amânăm, pe de altă parte ba hai să vedem dacă o putem trânti în Parlament şi că vedem acolo ce se întâmplă. S-ar prea putea ca după alegerile noastre din iunie să ne trezim şi cu guvernarea, nu pentru că noi reuşim să îi dăm jos, că la o astfel de majoritate pe care o au în Parlament nu ai cum să îi dai jos, dar economia sigur s-ar putea să îi dea jos de la guvernare, pentru că e la mintea cocoşului că nu au cum să dea salariile astea. Adică nu trebuie să ştii multă economie să îţi dai seama că o astfel de previziune financiară este insuportabilă de către bugetul României”, a declarat deputatul în cadrul unei conferinţe de presă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.