EXCLUSIV Dezvăluire IMPORTANTĂ pentru presa timișoreană, făcută de Horațiu Rada, la PRESSALERT...

EXCLUSIV Dezvăluire IMPORTANTĂ pentru presa timișoreană, făcută de Horațiu Rada, la PRESSALERT LIVE. Ce proiect important a fost demarat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, omul de afaceri Horațiu Rada a făcut o dezvăluire în premieră. Cel care a reușit performanță să vândă apă de calitate în țări precum China, Germania sau Franța a adus o veste importantă în ceea ce privește presa din Timișoara.

Despre Apa AUR’A, cu un PH ridicat și conținut de aur și argint, lansată anul trecut, Horațiu Rada a spus că „sunt semnate contracte cu China, Germania, Italia și Franța. Se pregătesc primele livrări în Elveția, au plecat livrări spre țările arabe și am început să livrăm în România. Am început să fim căutați de distribuitori din țară care au înțeles produsul și îl doresc. Este o apă care începe să fie tot mai căutată datorită proprietăților biologice. Piața externă a fost principala care și-a dorit-o, a înțeles că e ceva de calitate. Nu e suficient să spunem că avem o apă bună, consumatorul trebuie să știe și de ce.


Am preferat piața externă și pentru o marjă de profit mai ridicată, dar și din cauza taxei de mediu”.

În ceea ce privește activitatea clubului Rotary Cetate Timișoara, mai exact a proiectului Biberonerie, invitatul emisiunii PRESSALERT LIVE a menționat că „acel proiect a plecat prin implicarea direct dintr-un articol PRESSALERT.ro, vizavi de un caz semnalat de mămicile cu nașteri premature. Am intervenit, am demarat proiect în acest sens, s-au achizionat aparate. Aparatele au fost cumpărate și în acest moment se lucrează la partea de amenajări, de căi de acces. Suntem pe ultima sută de metri”.

În exclusivitate la PRESSALERT LIVE, Horațiu Rada a spus că s-a pornit un proiect pentru construcția Muzeului Presei Timișorene. „Vreau să anunț în premieră un proiect în care este implicat Rotary Cetate Timișoara, unul nou, cu o temă aparte pentru comunitate: Muzeul Presei Timișorene. Avem presă veche aici, în zonă, de pe vremea Austro-Ungariei, avem presă în maghiară, germană, în limba sârbă. Mai mult, ne apropiem de 2021, oare nu este o valoare multiculturală a Timișoarei care trebuie pusă în valoare? Nu este al doisprezecelea ceas în care trebuie pusă în valoare astfel de resursă? Trebuie să fim mândri că suntem bănățeni și demni că suntem români. Localiția este stabilită, este depus proiectul la Primăria Timișoara, sperăm într-o decizie favorabilă! Sperăm să se amenjeze acest muzeu, să se construiască, să-l dotăm, urmând să-l predăm. Sperăm să fie recepționat pozitiv de Primăria Timișoara și să avem susținerea lor”, a dezvăluit la PRESSALERT LIVE Horațiu Rada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.