EXCLUSIV Titu Bojin, noul preşedinte al UNPR Timiş. Ce spune Ion Răducanu...

EXCLUSIV Titu Bojin, noul preşedinte al UNPR Timiş. Ce spune Ion Răducanu despre guvernarea de până acum a lui Sorin Grindeanu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Noul preşedinte al UNPR la nivel naţional, Ion Răducanu, a scos în evidenţă în ediția de aseară a emisiunii PRESSALERT LIVE trei greşeli care, din punctul său de vedere, au avut loc până acum de când Sorin Grindeanu ocupă postul de premier al României. Tot în cadrul ediţiei de ieri Ion Răducanu a dezvăluit că noul preşedinte interimar al UNPR Timiş este Titu Bojin.

O greşeală a premierului Grindeanu pe care eu nu aş fi făcut-o, să modific codurile de procedură penala sau codul penal prin OUG. Nu, astea sunt probleme parlamentului, să le ia Dragnea şi Tăriceanu. Modificările nu trebuiau făcute acum, ci în urmă cu un an de zile de Zgonea, Neacşu, Nicolicea. Politica de cadre este o altă greşeală, aşa a făcut-o şi USL. Premierul Grindeanu nici dacă ar vrea nu ar putea să verifice oamenii din toate posturile, pentru că sunt sute, şi aici nu intenţionez să fiu avocatul premierului. Înainte de 1989, politica de cadre era politică de cadre. Eu lucrez de 27 de ani în capitalism, privat, am avut 500 de oameni angajaţi.


La mine în firmă se face politică de cadre pe merit, pe valoare. La stat nu contează. A treia nu e o greşeală, dar trebuie săşi aducă lângă el oameni de valoare, consilierii pe care i-a avut. Nici el nu poate singur, mie îmi pare rău că e într-un joc unde nu aruncă el mingea. Nu e executant, dar nici nu are o mare libertate. Realitatea e în spatele uşilor închise. Grindeanu nu are libertatea de decizie în anumite sensuri”, a fost de părere Ion Răducanu.

Cât despre lucrurile pozitive, preşedintele UNPR a spus că „lucrul pe care l-a făcut bun este că a decis personal să retragă ordonanţa, prin hotărârea sa, chiar dacă unii nu au fost de acord. A intrat în normalitate, a avut o poziţie justă în apărarea ministrului justiţiei. Conduce cu fermitate guvernul şi a aplicat programul, chiar dacă nu a contribuit la redactarea programului de guvernare. Dacă va da greş, răspunderea sa e parţială”.

La fel ca cei mai mulţi, Ion Răducanu spune că poziţia sălii polivalente este prea puţin importantă. „Din egocentrismul pe care l-am avut, am pierdut mult. Domnul Robu trebuie să profite că prim ministru este de la Timişoara, nu contează unde se va construi sala polivalentă”, a specificat Ion Răducanu la PRESSALERT LIVE.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.