EXPLOZIE care a distrus o familie: copiii şi mama, INTERNAŢI în stare...

EXPLOZIE care a distrus o familie: copiii şi mama, INTERNAŢI în stare gravă. Vezi ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce una dintre camerele locuinţei în care se aflau a sărit în aer. Este vorba de doi copii în vârstă de 4 ani, respectiv o lună, şi mama lor, din localitatea timișeană Jdioara.

Vecinii au crezut pentru prima dată că totul e o joacă.


„I-am auzit ţipând. Prima dată am crezut că se joacă, după aceea am auzit-o pe mamă cerând ajutor. Ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva grav şi am intrat să vedem ce s-a întâmplat. Copii şi mama lor aveau hainele arse”, a povestit unul dintre vecini pentru lugojinfo.ro.

Totul a plecat după ce unul dintre copii a rămas nesupravegheat şi s-a apropiat de sobă cu o sticlă de benzină, deschizând-o, nefiind conştient de pericolul în care se află. Odată împrăştiaţi vaporii de apă, femeia a avut neinspiraţia de a deschide uşa sobei, moment în care s-a produs explozia.

Cu toţii s-au ales cu arsuri pe tot corpul, patru echipaje de salvare de la Lugoj intervenind de urgenţă la Jdioara şi, din primele informaţii, starea cea mai gravă este cea a copiilor. Explozia a fost urmată de incendiu.

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabilii exact imprejurarile in care s-a produs acest eveniment nefericit.

Sursa foto: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.