Fost consilier local, acuzat că a UCIS un om şi a fugit...

Fost consilier local, acuzat că a UCIS un om şi a fugit de la locul accidentului. Cum s-a petrecut tragedia

0
DISTRIBUIȚI

accident rutier copil timisoara

Un fost consilier local din vestul ţării este acuzat că a omorât o persoană la începutul acestui an şi că a fugit de la locul accidentului, încercând să scape basma curată. Este vorba de un incident care a avut loc în seara de 27 spre 28 februarie, pe DN7, în zona Căpruţa din Arad, potrivit celor de la aradon.ro.

După intense cercetări făcute de poliţiştii locali s-a aflat că şoferul care a produs tragedia, în urma căreia a fost ucis un bărbat în vârstă de 37 de ani, unul dintre foştii consilierii locali ai municipiului Arad.


Chemat la audieri, bărbatul a spus că a lovit un câine şi că, după impact, s-a uitat în jur şi nu a văzut nimic, aşa că a plecat de la faţa locului.

Însă până ca suspectul să fie adus la audieri, oamenii legii au demarat o întreagă anchetă. Iniţial, s-a descoperit că pe raza municipiului Deva un şofer s-a prezentat cu un Opel Vectra de culoare gri, solicitând de la organele de poliţie dovadă că poate să-şi repare maşina, declarând că a lovit un câine pe străzile Devei. Ulterior, părţi lipsă ale maşinii au fost găsite în zona Căpuţa, acolo unde a murit tânărul. „L-a omorât, a fugit de la locul accidentului şi nu i-a dat nicio speranţă să mai trăiască. Poate mai avea o scăpare. Piciorul i-a fost rupt, la cap a fost lovit, se spune că ar fi dat cu capul de parapet. Zic și eu ce mi-au spus polițiștii, pentru că nu am primit nicio hârtie de la Medicină Legală”, a spus mama victimei, potrivit sursei citate.

Conform spuselor mamei, tânărul se deplasa de la camping şi mergea înspre Bârzava, iar accidentul a avut loc într-o curbă. Victima nu avea vestă reflectorizantă, iar impactul ce a dus la pierderea vieţii sale a avut loc între 1.00 – 2.00, omul aflându-se pe drum.

Şoferul care a provocat accidentul, și care a fost identificat în persoana fostului consilier local, este urmărit penal acum, având calitatea de suspect, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.