FURTURI de zeci de mii de lei în Arad. În ce ipostaze...

FURTURI de zeci de mii de lei în Arad. În ce ipostaze au fost surprinşi doi infractori

0
DISTRIBUIȚI

Fie că sunt prinşi în flagrant, fie că sunt depistaţi la ceva timp după ce au săvârşit infracţiunea, hoţii nu au o viaţa prea lungă. Vorbim şi despre cazul a doi bărbaţi din judeţul Arad care au fost prinşi după ce au încercat să se facă nevăzuţi cu bunuri ce nu le aparţineau de drept.

Unul dintre ei a fost prins de poliţiştii Secţiei nr.


2 Micalaca, după ce în perioada 14-17 aprilie a spart geamul unei locuinţe din Arad, de unde a furat două televizoare LCD şi bijuterii de aproape 30.000 de lei. Bărbatul de 33 de ani a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Un alt hoţ, mai puţin experimentat, în vârstă de 19 ani, tot din Arad, bănuit de comiterea unui furt, a fost identificat după ce în 11 februarie a fost depistat în flagrant delict în timp ce sustrăgea haine dintr-un magazin, în valoare de 126 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.