Gest superb: ASU Politehnica i-a făcut o surpriză unui suporter cu probleme...

Gest superb: ASU Politehnica i-a făcut o surpriză unui suporter cu probleme de sănătate FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / ASU Politehnica

”Băieții în ghete” și-au arătat din nou legătura strânsă cu fanii. Un timișorean internat într-un spital din Germania a avut parte ieri de o vizită-surpriză. Golgheterul Ștefan Blănaru și liderul druckerilor, Sebastian Novovic, i-au adus acestuia un tricou de joc cu autografele favoriților de la ASU Politehnica. De asemenea, întreaga echipă i-a transmis un puternic mesaj de încurajare.

ASU Poli a organizat o călătorie specială pentru Ștefan Cristian.


Una începută în fabrica din Florești, județul Cluj, acolo unde sunt realizate la comandă tricourile de joc ale alb-violeților din B. Sprijiniți și de sponsori, Sebastian ”Mihalcea” Novovic și atacantul Ștefan Blănaru au ajuns la ”Mânuță”, aflat într-un spital din Erlangen, la peste o mie de kilometri distanță. ”A însemnat pentru noi o călătorie de suflet, o îmbrățișare pentru Ștefan Cristian din partea marii familii Politehnica Timișoara și o îmbărbătare pentru momentele mari pentru care camaradul nostru se pregătește. Fii tare, Mânuță, suntem cu toții alături de tine!”, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a clubului de pe ”Știința”.

Suporterul cu probleme medicale a primit încurajări și din partea întregului lot al Politehnicii (foto, jos). Echipa pregătită de Sorin Brîndescu nu a avut joc în weekend, prin retragerea celor de la Șoimii Pâncota și vor juca în weekend-ul viitor pe terenul Luceafărului Oradea. Absențe certe sunt Ioan Mera (suspendat) și Alex Birău, care va lipsi aproximativ trei săptămâni după accidentarea suferită la Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.