Grupuri de pakistanezi şi irakieni, depistate pentru a doua zi la rând...

Grupuri de pakistanezi şi irakieni, depistate pentru a doua zi la rând la graniţa cu Serbia. Pe unde au încercat să pătrundă în România

0
DISTRIBUIȚI

După ce în urmă cu o zi opt migranţi cu origini pakistaneze şi irakiene au fost opriţi la graniţa dintre România şi Serbia, astăzi, poliţiştii de frontieră au întâmpinat un caz similar. Oamenii legii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, în cooperare cu lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi, au oprit, în apropierea localităţilor de frontieră Greoni din judeţul Caraş-Severin, un grup e patru cetăţeni străini, celălalt grup de patru migranţi fiind depistat aproape de Lescoviţa, din acelaşi judeţ.

În urma verificărilor făcute la Oraviţa s-a stabilit că cei care încercau să pătrundă ilegal în România sunt trei bărbaţi şi o femeie, toţi irakieni, cu vârste între 19 şi 38 de ani.


Celălalt grup oprit la graniţa cu Serbia a fost format din patru pakistanezi, toţi bărbaţi, cu vârste între 18 şi 30 de ani.

În ambele cazuri, persoanele au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei, iar în prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând a fi luate măsurile legale care se impun. Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.