SCM Politehnica începe seria jocurilor cu Potaissa Turda pentru calificarea în careul...

SCM Politehnica începe seria jocurilor cu Potaissa Turda pentru calificarea în careul de ași. Ce supărare au timișorenii în legătură cu primul duel din sferturi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă turdanews.ro

Handbaliștii alb-violeți au parte mâine de primul meci cu ardelenii în sferturile de finală ale Ligii Zimbrilor. SCM Politehnica Timișoara se deplasează de azi la Turda, unde vor trebui să revină, din postura grupării mai slab clasate în campionatul regular, în cazul unui joc decisiv cu AHC Potaissa. Bănățenii s-au arătat nemulțumiți că fix această primă partidă a lor din play-off nu va fi televizată.

SCM Poli întâlnește Turda după ce a căzut pe 7 în campionat în urma înfrângerii de la Suceava. ”Ne-am pregătit bine toată săptămâna trecută, nu doar pentru meciul pe care l-am jucat la Suceava ci și pentru perioada de play-off, care are meciuri foarte apropiate ca programare. Anul acest play-off-ul este mai dificil decât anul trecut, pentru că s-a adăugat și Constanța, pe lângă Dinamo, CSM, Odorhei sau Turda. Așa cum am mai zis-o nicio echipă nu-ți permite să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru calitatea handbalului din România”, a declarat Pero Milosevic.


Vulcanicul tehnician al alb-violeților nu se poate baza pe Simovic și Pejovic, primul dintre ei urmând să rateze restul sezonului.

În ciuda greutăților, anul trecut Poli a obținut bronzul național chiar la Turda, fiind aplaudați de spectatorii gazdelor.

Netelevizați și neîncurajați de fani la fața locului

Prima dezamăgire în urma stabilirii sferturilor din partea celor de la SCM Poli a fost că jocul lor de mâine, de la Turda, nu e televizat. Restul de trei partide fiind transmise, în schimb, în direct. ”Suntem foarte dezamăgiți pentru că prima partidă nu se televizează și cred că e un afront la adresa celor două echipe, care ani de zile își doresc performanță și în cea mai importantă perioadă a campionatului nu sunt mediatizate. Am discutat și cu Flavius Sâsâeac, președintele celor de la Turda și am fost de acord că toate jocurile ambelor echipe trebuiau transmise. Privăm iubitorii de handbal din cele două zone dar și din țară, care doresc să vadă o confruntare interesantă. Mai amintim și sponsorii noștri, care la un meci atât de important și de vizionat nu apar la TV; mi se pare puțin ciudat că s-a ales tocmai meciul Turda – Timișoara, adică două echipe din provincie”, a spus Dan Dumitru, managerul timișorenilor.

Partida Potaissa Turda – SCM Politehnica Timișoara se dispută mâine, de la ora 18.00 (netelevizată), urmând ca jocul 2 să fie în ”Olimpia”, duminică, de la ora 16.00. Conform FRH acest meci va fi transmis de TVR 1. În cazul în care scorul va fi 1-1 după cele două întâlniri tur-retur ”decisivul” va avea loc pe 13 aprilie în Ardeal, pe terenul grupării care a încheiat pe locul 2 în clasament. Bănățenii au dorit să organizeze o deplasare pentru fani în micuța sală de la Turda, dar nu s-au găsit suficienți doritori, adică cel puțin 20 de persoane, pentru a pleca miercuri dimineață spre inima Transilvaniei. Astfel că alb-violeții nu vor avea parte de susținere în această deplasare importantă, cel puțin nu una organizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.