Ionuț Popa, neimpresionat de comunicatul LPF: ”Nu-l înțeleg”. ACS Poli are probleme...

Ionuț Popa, neimpresionat de comunicatul LPF: ”Nu-l înțeleg”. ACS Poli are probleme cel puțin la fel de mari înainte de jocul de șase puncte de la Severin

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa. Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli Timișoara are parte mâine de un nou meci foarte important în play out-ul Ligii I. La doar trei zile de la duelul cu Chiajna bănățenii joacă în deplasare cu Pandurii Tg. Jiu, un alt adversar direct în lupta pentru supraviețuire. Principala grijă a tehnicianului Ionuț Popa se leagă în continuare de situația medicală a echipei sale, afectată puternic după ultimele jocuri.

”Urmează un nou joc după două zile de pauză, atât am avut. Cu o echipă care încă nu a pierdut în acest play out și la cum se prezintă situația noastră pleacă cu prima șansă. Vom vedea după antrenamentul de azi componența lotului. Efectiv evaluarea unui prim 11. Așa că e foarte greu să poți spune echipa. Nu cred că poate niciunul din cei șapte accidentați, 95%. A fost efortul. Am fost anunțat de un secund că nici Croitoru, nici Poparadu nu pot face deplasarea”, a spus Ionuț Popa. În total șapte jucători acuză probleme medicale. Pe lângă Doman, revenit din Turcia de curând de la tratament, Șeroni, Poparadu, Fucek, Croitoru, Bocșan și Bărbuț sunt și ei cel puțin incerți.

Ionuț Popa nu avut un ton agresiv la adresa LPF, dar s-a arătat surprins că nu a fost înțeles. ”Eu am mai spus-o, eu respect oamenii de la Ligă, dar nu îi înțeleg, la fel și comunicatul. Spun de ce, spune că am jucat 11 meciuri în 57 de zile. Ori pe mine nu mă interesează acest lucru.


De la meciul cu CFR la Tr. Severin jucăm patru jocuri iar altele joacă trei și nu sunt în Cupă, aici e marea nedumerire”, a explicat Popa.

”Teoria cu practica, te omoară. Eu spun ca un specialist că un organism nu poate fi recuperat la 79 de ore, ne lovim cap în cap aici, sunt lucruri care nu converg. De ce nu am jucat eu trei meciuri la 11 zile și joacă alții aici nu înțeleg. Și asta cu amenințarea, mi se pare deplasat să faci lucruri de genul acesta, în care se derulează un campionat. Dacă regulamentul spune așa, foarte bine, e o problemă asta?”, s-a întrebat retoric tehnicianul.

”Mă bucură pentru că acum am primit un răspuns că îmi dau banii până la finele lui aprilie… Poate mie îmi dau un răspuns rapid ca să nu uit și eu apreciez foarte mult acest lucru”, a conchis acesta cu referire la rapiditatea cu care apar comunicatele LPF după declarațiile sale.

Adrian Neaga a venit să se certe cu o jurnalistă

Managerul timișorenilor, Rică Neaga, a fost azi prezent la conferință în primul rând pentru a se ”răfui” cu o colegă din presă pentru anumite informații. Precum cele legate de participarea în cupele europene și ”suspendatul” Străuț care nu a lipsit însă cu Concordia. ”Să vedem vigilența celor de la Chiajna”, a răspuns Neaga cu referire la situație. Întrebat ce salariu încasează conducătorul a spus, în final, că primește circa 1.000 de euro pe ”fluturașul” de salariu.

”Suntem într-o situație delicată și sper să ieșim din acest meci fără accidentați. Mai sunt multe puncte puse în joc… Nu ne vom da la o parte dacă ajungem în finala Cupei”, a mai spus Adrian Neaga despre ultimele subiecte arzătoare.

Portarul Cătălin Straton a acuzat și el o lovitură la ultimul joc, dar va fi apt pentru mâine. ”Mai putem pentru că știam că va fi un program dificil. Muncim cum putem și când vine meciul încercăm să dăm totul ca să culegem roadele. E un meci dificil, dar nu capital. Dacă vom avea aceeași atitudine sunt sigur că vom scoate un rezultat pozitiv. Se simte oboseala pentru că s-au adunat atâtea etape. Principala armă e grupul unit pe care-l avem”, a precizat goalkeeperul.

Partida Pandurii Tg. Jiu – ACS Poli Timișoara se dispută mâine, de la ora 17.30, la Dr. Tr. Severin. După patru runde de play out cele două echipe sunt despărțite de două puncte în favoarea gorjenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.