Lumina sfântă de la Ierusalim vine cu avionul la Timișoara, în seara...

Lumina sfântă de la Ierusalim vine cu avionul la Timișoara, în seara de Înviere. La ce oră ajunge

0
DISTRIBUIȚI

Lumina de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim ajunge la Timișoara, în seara de Înviere, cu un avion special.


Preotul Ionel Popescu, vicar administrativ la Arhiepiscopia Timișoarei, ne-a declarat că avionul cu Lumina sfântă va ateriza pe aeroportul din oraș în jurul orei 21.30.

“Lumina sfânta va veni din București la Timișoara cu un avion special, în jurul orei 21.30. Din Timișoara o să ajungă în toate parohiile noastre și de data aceasta, în premieră, va ajunge și la Episcopia ortodox-română din Serbia și la Episcopia sârbă de la Vârșeț”, ne-a spus preotul Ionel Popescu.

Patriarhia Română a invitat eparhiile din țară să trimită delegați la Aeroportul internațional “Henri Coandă” din București, sâmbătă, 15 aprilie, în jurul orei 18.30, pentru a primi Sfânta Lumină de la Ierusalim.

„Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, în seara zilei de sâmbătă, 15 aprilie 2017, o delegaţie a Patriarhiei Române condusă de Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va aduce Sfânta Lumină de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, cu un avion special, închiriat de Patriarhie”, se arată într-un comunicat de presă al Patriarhiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.