Mesajul premierului Grindeanu pentru primarul Robu în privința sălii polivalente care se...

Mesajul premierului Grindeanu pentru primarul Robu în privința sălii polivalente care se va construi la Giroc

1
DISTRIBUIȚI

Declarațiile primarului Timișoarei făcute după ce președintele CJ Timiș, Călin Dobra, a anunțat că sala de 16.000 de locuri pentru care a fost depusă documentația la Compania Națională de Investiții va fi construită în Giroc, localitate vecină, nu au scăpat premierului Sorin Grindeanu.

Acesta a declarat, miercuri, în cadrul unui interviu acordat Mediafax, că sunt primari care se folosesc de tactica de a da vina pe alocările făcute „de Bucureşti, de centru” pentru a-şi justifica neonorarea anumitor promisiuni electorale, afirmând că proiectele majore ale primarilor trebuie să transceadă ciclului electoral.

„Sigur că în toţi aceşti ani, nu doar în Timiş, există anumite zone din ţara noastră care, pe bună dreptate sau nu, se consideră nedreptăţite de alocările care sunt date din Bucureşti, de la centru.


De foarte multe ori, politicienii locali au folosit această tactică de a da vina pe Bucureşti pentru nerealizările pe care le au acolo, pentru a-și justifica anumite nesatisfacții sau lucruri pe care le-au promis cetăţenilor şi n-au fost în stare să le rezolve. Dacă vorbim despre politicieni locali care folosesc doar acest argument în a-şi justifica incompetenţa, eu cred că nu trebuie să dezvoltăm foarte mult”, a adăugat Grindeanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.