Mielul de Paști se sacrifică în 28 de puncte temporare de tăiere...

Mielul de Paști se sacrifică în 28 de puncte temporare de tăiere din județul Timiș. În ce perioadă sunt deschise

0
DISTRIBUIȚI

În județul Timiș au fost deschise, la fel ca-n anii precedenți, mai multe puncte temporare de sacrificare a mielului de Paște.


Potrivit reprezentanților Direcției Sanitar-Veterinare Timiș, 28 astfel de puncte au fost deschise, ieri, în tot județul, dintre care unul singur se află în Timișoara, în Piața Badea Cârțan. Mieii pot fi sacrificați în aceste puncte până în data de 15 aprilie.

“Sacrificarea mielului de Paști se poate face în abatoarele din județul Timiș sau în punctele de tăiere, avem 28, deschise până în 15 aprilie. Sunt niște puncte temporare de tăiere care se autorizează doar pentru perioada asta. La Timișoara este deschis în Piața Badea Cârțan”, a explicat Adrian Popa, șeful Direcției Sanitar-Veterinare Timiș.

Reprezentanții instituției anunță că vor avea loc mai multe controale, în perioada premergătoare sărbătorilor de Paști. Controalele urmăresc respectarea condiţiilor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor din toate târgurile de animale, pieţele agro-alimentare, unităţile de tăiere, procesare, depozitare, comercializare şi unităţile de alimentaţie publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.