Mistrețul de la mall: un animal sălbatic de talie mare, ajuns în...

Mistrețul de la mall: un animal sălbatic de talie mare, ajuns în oraș, a pus pe jar Poliția Locală FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-882881333">

Zeci de oameni ai legii și voluntari s-au implicat astăzi în alungarea unui mistreț care, rătăcit, a ajuns în zona complexului comercial din Deva.

Conform adevarul.ro, circulaţia maşinilor în zonă a fost oprită, iar timp de peste o oră, forţele de ordine au încercat să îl îndrume spre livezile de la marginea oraşului.

„În jurul orei 9:40 am fost sesizaţi la dispeceratul Poliţiei Locale Deva că un mistreţ de talie mare reprezintă un pericol pentru trecătorii din zona respectivă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie Locală, care a verificat zona şi a constatat că sesizarea se adevereşte, motiv pentru care a solicitat sprijin tuturor patrulelor care s-au aflat de serviciu”, a precizat Teodor Bălan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Deva, conform adevarul.ro.

La faţa locului au ajuns ulterior echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, de la Poliţie şi Jandarmerie. „În jurul orei 13.30, mistreţul a fost ajutat să meargă în pădure, iar traficul rutier şi pietonal a fost reluat”, a precizat Teodor Bălan.

Conform sursei citate, iniţial autorităţile au intenţionat să tranchilizeze porcul mistreţ, însă nu au avut disponibile tranchilizante potrivite.

Sursa foto: Facebook (Laura Matinal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.