Mobilizare incredibilă pe Facebook, după ce o fetiță de cinci ani din...

Mobilizare incredibilă pe Facebook, după ce o fetiță de cinci ani din Timișoara s-a rătăcit. Cum a fost găsită de mamă

1
DISTRIBUIȚI

Mobilizare incredibilă pe Facebook, astăzi, după ce o fetiță în vârstă de cinci ani a fost găsită în tramvaiul 7, în zona Șagului, cu un câine în brațe. O timișoreancă i-a făcut o poză, iar fotografia a urcat-o pe contul său de pe rețeaua de socializare. „Dacă știe cineva… ceva de această fetiță, lăsați-mi un mesaj urgent, am găsit-o undeva în zona Șagului, am anunțat și poliția, dar poate o cunoaște cineva pe mama ei… Un share vă rog”, a scris femeia pe rețeaua de socializare. În doar două ore, fotografia a fost distribuită pe Facebook de aproape 1.000 de ori.

Între timp, a fost anunțată și poliția, iar un echipaj a preluat-o pe fetiță, aceasta fiind dusă la sediul Poliției Locale Timișoara.

Mama fetiței le-a povestit polițiștilor de la Secția 5, unde a mers alertată să anunțe dispariția, că micuța a plecat cu cățelul din fața blocului, din zona Lipovei, în jurul orei 14.00.


„Fetița a spus că a plecat de acasă pentru că a vrut să meargă în Parcul Copiilor. Între timp, polițiștii locali au luat legătura cu cei de la Secția 5, iar mama a venit după fetiță”, ne-a spus Daniela Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.