Motiv de îngrijorare pentru susținătorii lui ASU Politehnica. Unul dintre cei mai...

Motiv de îngrijorare pentru susținătorii lui ASU Politehnica. Unul dintre cei mai talentați juniori ai clubului, reprezentat de impresarul Anamaria Prodan

0
DISTRIBUIȚI
Grupa 2003-04

Suporterii lui ASU Politehnica sunt cel puțin nemulțumiți în legătură cu o veste despre unul dintre cei mai talentați juniori din propria pepinieră. Alex Gașpar, campion național anul trecut cu juniorii D ai alb-violeților, are deja de la o vârstă fragedă impresar. A semnat cu controversata Anamaria Prodan.

O postare de pe Facebook a puștiului antrenat de Iulian Prodana a stârnit discuții printre fanii ”Băieților în ghete”. Aceștia sunt îngrijorați că ar putea să-l piardă de la o vârstă fragedă pe Alex Gașpar pentru că juniorul a semnat cu impresarul Anamaria Prodan. Grupa 2003-04 a clubului bănățean a stârnit atenția, mai ales că a evoluat deseori în turnee importante în zona Capitalei. Anul trecut puștii timișoreni au devenit campioni naționali la Buftea.


Gașpar e căpitanul echipei și se află de obicei printre jucătorii recompensați cu premii speciale. Conducerea lui ASU Poli, precum și a cluburilor în general, e legată de mâini și de picioare când vine vorba de alegerile de viitor ale copiilor. ”Și de fapt nici măcar nu alege copilul, aleg părinții. Părinți cu care clubul nostru a discutat în repetate rânduri, le-am expus planurile noastre de viitor, i-am prezentat toată situația, cu avantaje si dezavantaje. Părintii au ales, noi trebuie să ne conformăm. Și să luam o decizie, dacă va fi cazul să o luăm”, a scris Sebastian Novovic, președintele AST Druckeria, într-un răspuns pe pagina de Facebook a unui fan.

Pentru fanii care conduc ASU Poli rămâne însă un fapt îngrijorător că impresarii dau târcoale talentatei grupe de copii sub 14 ani. Nu sunt puține, în ultimii ani, cazurile în care juniorii pleacă din țară pe sume derizorii sau gratis de la cluburile de formare.

Foto: Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.