Muzică made in Timişoara: Kataa a realizat un nou remix pentru trupa...

Muzică made in Timişoara: Kataa a realizat un nou remix pentru trupa israeliană Phototaxis

0
DISTRIBUIȚI
Timişoreanul Kataa a realizat un nou remix pentru trupa israeliană Phototaxis

Timişoreanul Cătălin Sebastian Iordache – cunoscut în scena muzicală dance cu numele Kataa – a realizat un nou remix pentru trupa israeliană Phototaxis, pentru melodia Scissors, piesa distribuită de elveţienii de la igroove urmând să fie disponibilă începând cu data de 4 mai.

Kataa şi-a făcut un nume în scena muzicală dance din ţara noastră printr-un amestec fericit de house cu deep şi techno, seturile sale fiind colorate şi cu arome de funk şi disco.


Influenţat de nume ca Marvin Gaye, Gil Scott-Heron, Jimmi Hendrix, James Brown, Daft Punk sau Armand Van Helden şi-a început cariera în 2009 şi a reuşit să atragă atenţia prin piese ca “Inner Beauty”, “1992”, “Heart-Shaped Box”, “Hayq” sau “We beg your pardon”. Alături de producţiile sale proprii, artistul a remixat şi pentru alţi artişti, printre melodiile de succes din această categorie numărându-se Drinkee – Sofi Tukker (remix realizat alături de Midi Culture) sau „Please“ – Phototaxis.

Melodiile timişoreanului au reuşit să intre în topurile Shazam din România şi Bulgaria, în clasamentul magazinului online de muzică Trackitdown.net dar şi în playlist-urile unor nume celebre ca Sam Feldt sau Marcapasos.

„Anul trecut i-am contactat pe cei de la Phototaxi pentru ca să le fac un remix la piesa ‘Please’. Anul acesta, fiindcă a ieşit bine colaborarea trecută şi am rămas în relaţii bune cu ei, m-au contactat ei pentru a le face un nou remix“, ne-a declarat timişoreanul Kataa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.