Nicolae Robu nu renunță la vis: Primăria Timișoara caută proiectant pentru fântâna...

Nicolae Robu nu renunță la vis: Primăria Timișoara caută proiectant pentru fântâna cu lumini de două milioane de euro

0
DISTRIBUIȚI

Este oficial, Primăria Timişoara caută proiectant care să realizeze studiul de fezabilitate şi documentaţia pentru fântâna muzicală, unul din marile proiecte pe care primarul Timişoarei Nicolae Robu promite de ani buni că le va realiza. Iniţial, locaţia dorită de primar a fost canalul Bega, însă cum nivelul apei a scăzut mult în ultimii ani, edilul s-a reorientat înspre Parcul Botanic.

La secţiunea de Achiziţii Publice a Primăriei Timişoara a fost publicat anunţul prin care primăria caută o firmă care să realizeze studiul de fezabilitate şi proiectul pentru fântâna care ar urma să coste două milioane de euro.


Valoarea contractului de proiectare este de 125.000 de lei fără TVA, iar termenul de realizare a sarcinilor este de 30 de zile. Preţul ofertei va avea un punctaj de 40%, calificarea în lucrări edilitare a firmei care face oferta 20%, calificarea în construcţii civile a firmei care face oferta 20% şi calificarea în instalaţii electrice – 20%.

„În această locaţie avem aprobată tema de proiectare şi se vor realiza gratuit studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic cu detalii de execuţie. Vom scoate la licitaţie execuţia cât de repede vom putea, astfel încât în 2017 să putem avea finalizat acest sistem care va atrage turişti în Timişoara. Dimensiunea bazinului este de 30 de metri şi vor fi o mulţime de noi efecte realizate acolo, dincolo de cele care sunt deja cunoscute drept clasice. Încă un lucru care va face Timişoara un oraş şi mai atractiv decât este la pra actuală”, a declarat primarul Robu când a decis să schimbe locaţia în care va fi construită fântâna.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.