O altă zi, alţi zeci de migranţi ilegali opriţi la frontiera dintre...

O altă zi, alţi zeci de migranţi ilegali opriţi la frontiera dintre Serbia şi România, în două puncte ale graniţei

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-956015405">

Graniţa de vest a României continuă să fie asediată zilnic de zeci de migranţi. În ultimele 24 de ore au fost opriţi nu mai puţin de 38 de cetăţeni din Irak şi Pakistan care încercau să pătrundă în mod ilegal pe teritoriul ţării, fără să fie văzuţi de organele abilitate.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, împreună cu lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi au depistat, în apropierea localităţilor cărăşene Comorâşte, Agadici, Vărădia, Doclin, Vranci şi Forotic, mai mulţi cetăţeni străini, adulţi şi minori deopotrivă, care se deplasau dinspre Serbia, înspre România.

În urma verificărilor s-a stabilit că cele 35 de persoane, pakistanezi şi irakieni, dintre care 31 de adulţi, au vârstele cuprinse între 18 şi 75 de ani, iar cei patru minori au de la 2 la 17 ani.

Migranţi ilegali au fost şi la Moraviţa, în Timiş, acolo unde au fost opriţi trei bărbaţi din Pakistan, în apropierea localităţii de frontieră Butin, având vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Totodată, vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.