O femeie a fost găsită SPÂNZURATĂ în podul casei în care locuia....

O femeie a fost găsită SPÂNZURATĂ în podul casei în care locuia. Ce spun apropiaţii familiei

0
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 60 de ani din localitatea arădeană Felnac a recurs la un gest necugetat, la care nu se aşteptau nici măcar oamenii care-i erau cei mai apropiaţi. Astăzi, 18 aprilie, în jurul orei 12.00, aceasta a ales să-şi încheie socotelite cu viaţa spânzurându-se în podul casei în care locuia, conform aradon.ro.

Femeia, care era căsătorită și avea o fiică în vârstă de 30 de ani, a fost văzută ultima dată de soţul ei şi, cel mai probabil, a recurs la gest între orele 12.00 și 14.30. Serviciul Judeţean de Ambulanţă Arad a declarat decesul după ora 15.00. „Ambulanța a ajuns în comuna Felnac, după ora 15.00.


Din nefericire, echipajul medical nu a avut altceva de făcut decât să constate decesul victimei. Este vorba despre o persoană de sex feminin, de 60 de ani, care a fost gasită spânzurată în podul casei. Din informațiile pe care le deținem, se pare că ultimul care a văzut-o pe femeie în viață, undeva în jurul orei 12.00, este chiar soțul acesteia”, a declarat pentru sursa citată dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad.

Soţul femeii care şi-a luat viaţa este un angajat al Primăriei Felnac. „Este vorba despre soția unui angajat de la noi, din Primăria Felnac. Din ceea ce am aflat, femeia s-a sinucis acasă la ea. Era o femeie liniștită, la locul ei, cumsecade, se înțelegea bine cu toată lumea și nu dădea niciun semn că ar avea gânduri de sinucidere. La fel pot să spun și despre bărbatul dânsei, angajatul nostru, care este linștit ca și om. Nu știu să fi suferit de vreo boală sau să fi avut probleme. Cei doi au o fată ce are peste 30 de ani. Nu știm, deocamdată, dacă a lăsat sau nu bilet și nici motivul care a împins-o să-şi pună capăt zilelor. Ne pare rău pentru acest eveniment nefericit și suntem alături de colegul nostru în această situație de grea încercare pentru familie”, a spus pentru aradon.ro viceprimarul comunei Felnac, Florin Brie.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.