Pachete cu alimente oferite copiilor cu povești triste sau bătrânilor singuri de...

Pachete cu alimente oferite copiilor cu povești triste sau bătrânilor singuri de către credincioși din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Numeroși copii din Centrul de Primire în Regim de Urgență, din centre de plasament, bătrâni, oameni bolnavi sau familii cu mulți copii au primit, înainte de sărbătorile pascale, pachete cu alimente din partea credincioșilor de la Parohia Iosefin din Timișoara. Aceștia au încercat să aducă un strop de fericire în sufletele unor oameni care n-au ce pune pe masa de Paști.

Potrivit reprezentanților Mitropoliei Banatului, acțiunea caritabilă a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, în Biserica “Nașterea Maicii Domnului” din Timișoara. După un moment de rugăciune, 30 de copii au primit de la preoți pachete cu fructe și dulciuri. De asemenea, copiii credincioșilor au pregătit pachete cu jucării, dulciuri, cărţi și rechizite, pe care le-au oferit micuților de la centrele de plasament. Totodată, au fost ajutate și persoane vârstnice, bolnave și cu mulți copii, care au o situație materială precară, care au primit pachete cu alimente, ce au constatat în făină, orez, ulei și cozonac.

„Cu purtarea de grijă a bunilor credincioși, a preoților, a consiliului parohial și a membrilor Fundației Preot Ioan Olariu, acordăm, și anul acesta, ajutoare fraților noștri care se află în lipsuri, necazuri și suferințe. Printre aceștia se află și mulți copii de la centrele speciale din Timișoara, cărora am droit să le facem o bucurie de sfintele sărbători.


De asemenea, persoanele în vârstă care, pe lângă mâncarea caldă primită în mod regulat la cantina socială a parohiei, au primit și alimente neperisabile, care să le fie de folos pentru sărbătoarea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos”, a menționat părintele paroh Ionel Popescu.

Preoții de la Parohia din Iosefin le-au făcut o bucurie și copiilor și tinerilor care primesc burse de studiu din partea Fundației “Preot Ioan Olariu”, care au primit haine și alimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.