Peregrinii au susţinut un concert în sprijinul tinerilor artişti ai Timişoarei FOTO

Peregrinii au susţinut un concert în sprijinul tinerilor artişti ai Timişoarei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-356928817">
Peregrinii au susţinut un concert în cadrul unei acţiuni de sprijinire a tinrerilor artişti

La sfârşitul săptămânii trecute, formaţia timişoreană Peregrinii a susţinut un concert în cadrul evenimentului „Licitaţie de artă. Support young artists!“, desfăşurat la librăria Cărtureşti. În cadrul licitaţiei, mai mulţi tineri artişti au expus lucrări fotografice sau desene, cu abordări şi viziuni diferite.

„Evenimentul îşi propune să adune la un loc atât artişti şi tineri pasionaţi de artă, la o cafea unde vor asista la prezentarea unei cauze pe care o pot susţine, participând la licitaţia operelor expuse. Evenimentul a făcut parte dintr-o serie trimestrială de licitaţii de opere create de tineri artişti, cu scopul susţinerii programului Young Artist Incubator. Acest program îşi propune să susţină, dezvolte şi promoveze, în fiecare an, un număr de 10 tineri talentaţi în diverse ramuri artistice, cum ar fi: teatru, muzica, dans, arte foto şi video, grafică, la instrumente şi cursuri gratuite de pregătire în domeniul artistic în care activează“, spun organizatorii.

Anul trecut, Lucas Kohl, timişoreanul de 13 ani membru a trupei Peregrinii, a câştigat cea de-a şasea ediţie a concursului Next Star, difuzat pe Antena 1. În ciuda vârstei sale, Luca Kohl are deja în spate mulţi ani de studii muzicale. A început să cânte de la cinci ani, a învăţat şi perfecţionat timp de şase ani la Şcoala Populară de Artă, iar de un an este elev la Liceul de Muzică „Ion Vidu”. Instrumentul principal al lui Lucas este pianul, însă cântă şi la acordeon, fluier sau chitară.

Foto: Alt Radio

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.