PERFORMANȚĂ Zeci de elevi de la Liceul „Grigore Moisil” din Timișoara, calificați...

PERFORMANȚĂ Zeci de elevi de la Liceul „Grigore Moisil” din Timișoara, calificați la olimpiadele naționale. Când încep concursurile

0
DISTRIBUIȚI

moisil

Rezultate remarcabile obținute de elevii înscriși la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara. În total, 41 de copii au reușit să se califice la competițiile naționale ale olimpiadelor pe discipline, care încep peste aproximativ două săptămâni.

„Anul acesta, 41 dintre elevii noștri vor reprezenta județul Timiș în competițiile naționale ale olimpiadelor pe discipline.


Mai avem două săptămâni de pregătire intensă, apoi concursul pentru care ne-am pregătit un an întreg și, bineînțeles, ne dorim rezultate frumoase concretizate în premii, mențiuni și medalii”, a precizat Cerasela Bociu, directorul Liceului “Grigore Moisil” din Timișoara.

Dintre cei 41 de elevi cu rezultate excepționale, nouă vor participa la olimpiada la Matematică, unsprezece la Informatică, șapte la Fizică, câte trei la Astronomie, Lingvistică și Limba și Literatura Română, precum și câte unul la Științele Pământului, Limba Engleză, Limba Germană, Filosofie și Religie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.