Peste 1.000 de timișoreni de toate vârstele s-au plimbat pe străzile orașului...

Peste 1.000 de timișoreni de toate vârstele s-au plimbat pe străzile orașului în cadrul “Pedalării de Primăvară” FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1971762816">

pedalarea de primavara

S-a dat startul pedalărilor marca “Verde pentru Biciclete”. Astăzi, peste o mie de timișoreni de toate vârstele au participat la “Pedalarea de Primăvară”, de altfel aceasta fiind cea mai mare plimbare pe două roți din an.

Ca de obicei, punctul de întâlnire al iubitorilor mersului pe două roți a fost parcarea Timco, str. Circumvalațiunii. Voluntarii “Verde pentru Biciclete” le-au împărțit participanților numere verzi gratuite, baloane colorate și a fost organizată și o tombolă, fiind oferite mai multe premii surpriză, printre care și abonamente la SmartFit.

Înainte de a porni la plimbare pe străzile orașului, participanții au fost încurajați să facă mai multe exerciții fizice de încălzire. Potrivit organizatorilor, traseul pe care s-au plimbat a fost de aproximativ nouă kilometri, punctul final fiind Piața Libertății, unde au avut loc mai multe activități.

“Astăzi are loc Pedalarea de Primăvară, noi spunem că este cea mai mare pedalare din an. Am pregătit surprize pentru bicicliști: câteva premii de la partenerii noștri sportivi: 15 abonamente lunare, plus de la un alt sponsor de-a nostru, o noapte de cazare în cel mai mare parc de distracții din țară și o zi de acces la aquapark. Totodată, în Piața Libertății am pregătit câteva demonstrații de scrimă, respectiv niște activități antrenante pentru copii”, ne-a spus Romina Faur, coordonatorul “Verde pentru Biciclete”.

La Timișoara se află cea mai mare comunitate de bicicliști din țară, fiind împărțite aproape 18.000 de numere verzi de bicicletă, în ultimii opt ani. Pedalarea de Primăvară dă startul evenimentelor marca “Verde pentru Biciclete” desfășurate în sezonul cald. Următoarea plimbare pe două roți va avea loc în data de 21 mai, și anume “Cochete pe biciclete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.