Petrecere alături de creatorul hitului „Feel“, Mahmut Orhan, la Timişoara VIDEO

Petrecere alături de creatorul hitului „Feel“, Mahmut Orhan, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
DJ-ul şi producătorul turc Mahmut Orhan este invitatul special al petrecerii din Epic Society

Amatorii de sound-uri electronice au parte de un eveniment deosebit, care va avea loc vineri, 7 aprilie, la Epic Society, unde va fi prezent artistul turc Mahmut Orhan.

Mahmut Orhan este un DJ şi producător din Turcia care este binecunoscut pentru amatorii de muzici Deep House, Indie Dance şi Nu Disco.


Născut în 11 ianuarie la Burssa, artistul a devenit cunoscut acum doi ani graţie piesei Age of Emotions. Piesa numită Feel, realizată alături de Sena Sener a devenit un hit internaţional şi a ocupat poziţii fruntaşe în topurile din Polonia, Bulgaria, România, Grecia, Serbia sau Rusia. Într-un interviu acordat ziarului turc Sabah, artistul a numit clubul Epic Society drept locaţia lui favorită.

Artistul a fost invitat să mixeze la cea de-a treia ediţie a manifestării Parookaville Festival, în data de 23 iulie, pe scena principală, unde vor mai fi prezenţi Afrojack, David Guetta, DVBBS, Martin Solveig sau Nervo. Dealtfel, în perioada imediat următoare artistul va susţine seturi în Elveţia, Polonia, Dubai, Croaţia, Germania sau Maroc.

Biletele pentru petrecerea care are ca start ora 23.00 costă 30 lei pentru băieţi şi 15 lei pentru fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.