Poliţiştii locali care au parcat maşinile pe trotuar, AMENDAŢI. Vezi la cererea...

Poliţiştii locali care au parcat maşinile pe trotuar, AMENDAŢI. Vezi la cererea cui au fost sancţionaţi

0
DISTRIBUIȚI

La o săptămână după apariția imaginii care a stârnit reacții puternice în Timișoara, cu maşinile Poliţiei Locale parcate pe trotuarul din faţa sediului fără a asigura spaţiu pentru trecerea pietonilor, poliţiştii locali care au parcat fără a ţine cont de prevederile legii au fost sancţionaţi.

„Direcția Poliția Locală Timișoara comunică faptul că, cei doi polițiști locali care s-au aflat la volanul autovehiculor oprite pe platforma din fața instituției la data de 12.04.2017, încurcând circulația pietonilor, fapt semnalat de altfel pe o persoană care a făcut o fotografie ce a circulat pe rețeaua de socializare și în mass-media, au fost sancționați conform OUG 195/2002 – Codul Rutier, cu câte 290 lei fiecare și câte 2 puncte penalizare la permis, fapta fiind prevăzută de art.


142 lit. N, unde este stipulat că se interzice oprirea voluntară a vehiculelor pe trotuar, dacă nu se asigură spațiu de cel puțin un metru pentru circulația pietonilor. De asemenea, Poliția Locală a luat toate măsurile ca pe viitor astfel de situații să nu se mai întâmple, fiind montate camere de luat vederi și urmând a se trasa zona destinată pietonilor, nefiind vorba despre un trotuar strict delimitat”, a transmis Poliţia Locală.

Amintim că revoluţionarul Corneliu Vaida a fost amendat cu 900 de lei pentru că a postat pe Facebook imaginea amintită mai sus, dar şi pentru că, spun cei de la Poliţia Locală, a insultat agenţii de poliţie, atentând la imaginea acestora. Primarul Nicolae Robu a explicat că el a fost cel care a cerut conducerii Localei ca agenţii care au greşit să fie amendaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.