Primarul din Ghiroda, noul preşedinte al TNL Timiş. Ce ţeluri are şi...

Primarul din Ghiroda, noul preşedinte al TNL Timiş. Ce ţeluri are şi cum îl laudă Robu

0
DISTRIBUIȚI

TNL Timiş are, de astăzi, un nou preşedinte. După ce au condus organizaţia în regim de copreşedinţi, Nicu Bitea (PDL) şi Liviu Cocean (PNL) au făcut pasul în spate lăsând liber postul de preşedinte al TNL întrucât filiala ar fi trebui să fie condusă de mult timp de un singur preşedinte, după fuziunea PDL şi PNL. Noul lider al tinerilor liberali din Timiş este Ionuţ Stănuşoiu, primarul din Ghiroda.

„Au rămas pe aceste poziţii de copreşedinţi până ieri, după câte ştiu eu sunt singurii care au rămas copreşeidinţi atât de târziu pentru că în general s-a trecut la conduceri monocefale mai devreme.


Ei bine, anii au trecut şi le-a venit rândul să facă pasul în înspre seniorat. Ei au înţeles asta şi s-au retras din funcţia de copreşedinţi ai TNL Timiş şi au lăsat un loc vacant acolo. Nu se mai pune problema să mergem cu copreşedinţi în continuare de aceea spun că au lăsat un loc vacant. Eu vreau să le mulţumesc acestor doi tineri pentru prestaţia lor excelentă pentru implicarea de care au dat dovadă şi vreau să le urez mult succes în continuare”, a declarat Nicolae Robu despre Bitea şi Cocean.

Acesta a comentat şi despre activitatea de până acum a lui Stănuşoiu. „Este cred cel mai tânăr primar din ţară la ora actuală şi anul trecut ne-a făcut o foarte mare bucurie atunci când într-o competiţie foarte putrernică a reuşit să câştige cursa pentru funcţia de primar al acestei importante comune din vecinătatea Timişoarei. Acuşi se împlineşte un an de când este primar, a făcut treabă foarte bună, a confirmat aşteptările noastre şi ale cetăţenilor”, a mai spus Robu.

Stănuşoiu a declarat la rândul său că „mă simt onorat pentru funcţia pe care o ocup astăzi în cadrul PNL Timiş. La Ghiorda echipa PNL a demonstrat că în momentul în care se fac lucruri serioase se pot câştiga lupte politice destul de aprinse şi înverşunate. Îmi doresc pe mai departe să fiu un exemplu pentu tinerii care doresc să se implice în viaţa politică. Îmi doresc ca filiala de tineret a TNL Timiş să fie cea mai puternică din ţară şi în acelaşi timp voi continua activitatea de primar al comunei Ghiroda care impică foare multă responsabilitate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.