PROTEST al șoferilor și vatmanilor în fața sediului RATT. Vezi ce nemulțumiri...

PROTEST al șoferilor și vatmanilor în fața sediului RATT. Vezi ce nemulțumiri au FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Salarii mici, condiţii de muncă indecente, vehicule fără ITP, ore suplimentare neplătite – acestea sunt câteva din motivele pentru o parte din angajaţii Regiei Autonome de Transport Timişoara au ieşit astăzi în faţa sediului, de la ora 15.00, pentru a protesta. Oamenii au cerut prin pancarte şi scandări condiţii de muncă decente şi salarii egale.

Cei care au ieşit astăzi în stradă spun că deşi depun aceeaşi muncă, unii şoferi câştigă 1.700 de lei pe lună, în vreme ce alţii au salarii care trec de 2.000 de lei. Oamenii se plâng şi că deşi pe adeverinţele lor de la locul de muncă figurează că iau bonuri, aceştia nu au mai primit tichete de masă de peste doi ani de zile.

Primarul Nicolae Robu l-a trimis pe consilierul său personal, Cătălin Iapă, la protest pentru a discuta cu oamenii.


Acesta a notat pe un carnet toate nemulţumirile angajaţilor şi a promis că i le va duce primarului, pentru ca acesta alături de Consiliul Local Timişoara să dispună măsuri pentru corectarea problemelor. Un alt aspect important subliniat de angajaţi a fost faptul că şoferii regiei nu demisionează pentru a pleca în ţări precum Rusia pe salarii mult mai mari, aşa cum l-a informat managerul Ioan Goia pe primarul Robu, ci pleacă din cauză că au salarii mici şi nu sunt trataţi cu respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.