PSD Timiş, mesaj pentru timişoreni: să facă publice prin orice mijloace abuzurile...

PSD Timiş, mesaj pentru timişoreni: să facă publice prin orice mijloace abuzurile Poliției Locale

0
DISTRIBUIȚI

Timişoara a ajuns din nou subiect de știri la nivel național, după ce revoluționarul Corneliu Vaida a fost amendat cu 900 de lei de Poliția Locală, după ce a postat pe Facebook o imagine în care vehiculele direcției apăreau parcate pe trotuar fără a lăsa loc liber pentru trecerea pietonilor. PSD Timiș a lansat un apel public către timișoreni să nu se lase intimidați de acest tip de acțiuni.

„În acest sens facem un apel către locuitorii orașului să posteze pe rețelele de socializare sau să facă publice prin orice mijloace abuzurile Poliției Locale.


Corneliu Vaida a fost amendat cu 900 de lei pentru că a avut curajul să arate cum este legea încălcată tocmai de cei care trebuie să o aplice și să o respecte. PSD Timiș își manifestă disponibilitatea de a-i oferi domnului Corneliu Vaida asistentă juridică într-o eventuală acțiune în instanță. Dorim să-i asigurăm pe toți locuitorii muncipiului Timișoara că prin intermediul grupului nostru de consilieri locali vom face toate demersurile legale pentru apărarea intereselor cetățenilor și pentru ca libertatea de exprimare să rămână un etalon al Timișoarei”, au transmis cei de la PSD, prin intermediul unui comunicat de presă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.