RECORD NEGATIV pentru un şofer: a fost prins de două ori în...

RECORD NEGATIV pentru un şofer: a fost prins de două ori în aceeaşi zi la volan, MANGĂ şi fără carnet

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din vestul ţării a reuşit să stabilească un record negativ, după ce a fost prins în trafic, de două ori în aceeaşi zi, la volanul unui autoturism, fără carnet şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Oraviţa efectuează cercetări asupra unui bărbat din localitatea Ticvaniu Mare, care a fost oprit în trafic ieri, 10 aprilie.

Prima infracţiune în trafic a fost comisă în jurul orei 12.20, atunci când poliţiştii din Grădinari şi Ticvaniu Mare au fost sesizaţi că pe raza primei comune se plimbă la volanul unui autoturism un bărbat aflat sub influenţa alcoolului.


Şoferul în vârstă de 49 de ani a fost identificat pe strada Crucii din Grădinari, în faţa unei locuinţe, într-o stare avansată de ebrietate, oamenii legii constatând că nu are nici carnet de conducere.

Întrucât a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la spitalul din Oraviţa, unde a refuzat şi recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La câteva ore distanţă, spre seară, în jurul orei 19.30, bărbatul s-a urcat la volanul aceluiaşi autoturism, de această dată pe strada Vărădiei. Din cauza stării avansate de ebrietate a pierdut cotrolul volanului şi a ajuns în şanţ, însă şi-a dat seama de gravitatea faptelor şi a acceptat să sufle în aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele lui au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, sub influența alcoolului și refuzul recoltării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.