Restaurant Casa Herneacova pregătește un eveniment special pentru weekend.Vezi cum poți lua...

Restaurant Casa Herneacova pregătește un eveniment special pentru weekend.Vezi cum poți lua parte

0
DISTRIBUIȚI

Restaurantul Casa Herneacova vă învită la o întâlnire cu brânzeturi fine și vinuri portugheze.

Domeniul Herneacova
Restaurant Casa Herneacova

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 aprilie de la ora 18:00, și este dedicat tuturor gurmanzilor cu papile gustative delicate.
Amatorii de gusturi rafinate pot face rezervări la numărul de telefon 0356 829 810, până vineri 7 aprilie, ora 18:00. Prezentarea vinurilor și a brânzeturilor va fi făcută de Gianfranco Simone și Adrian Butuc.Brâzeturile sunt aduse direct de la renumitul producător Montrone din zona Puglia, o regiune din sudul Italiei, situată între Marea Adriatică și Marea Ionică, zonă cunoscută pentru produsele sale tradiționale, în special pentru Mozzarella de Bufala, Mozzarella Prosciutto, Mozzarella afumată umplută cu Stracciatella, Buratta, Treccione Bufala, Scamorzone, Quadrifoglio affumicato și Taralli pugliesi.

Maestrul în arta culinară, Nicolae Guștere și Chef Daniel Cheregi le pregătesc participanților un festin culinar dedicat special acestui eveniment.

Casa Hernecova își propune să organizeze periodic evenimente de acest gen, pentru a cultiva gusturile rafinate ale clienților și a introduce vinuri și preparate noi în meniul restaurantului.

Și pentru a vă asigura reușita unei ieșiri de neuitat din cotidian, Restaurantul „Casa Herneacova” vă pune la dispoziție un minunat decor.


O oază de verdeață presărată cu alei, foișoare, arbuști ornamentali, pârâiaș cu diguri de piatră, herghelie de cai de rasă, trăsuri, toate în armonie perfectă cu natura la Domeniul Herneacova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.