Revoluţionarul Vaida, AMENDAT cu 900 de lei de Poliţia Locală. Ce spune...

Revoluţionarul Vaida, AMENDAT cu 900 de lei de Poliţia Locală. Ce spune cetăţeanul de onoare al Timişoarei

0
DISTRIBUIȚI

Final neașteptat al întâlnirii de la sediul Poliției Locale din Timișoara, dintre revoluționarul Corneliu Vaida și agentul Marius Tirlui care a solicitat convocarea acestuia la sediu pentru a oferi lămuriri legate de imaginea postată pe Facebook, în care apăreau două mașini ale Poliției Locale parcate pe trotuar fără a lăsa spațiu pentru circulația pietonilor.

Vaida a fost întâmpinat la sediu de polițistul Tirlui și de juristul direcției. După o jumătate de oră în care a explicat că pentru el orice cetățean care parchează ilegal și blochează accesul pietonilor, în speță al mamelor cu cărucioare, este un nesimțit, dar și că godac de fapt înseamnă purcel, Vaida s-a ales cu o amendă de 900 de lei.


Procesul verbal este ilizibil, însă, se pare că motivul ar fi faptul că agenții de la Poliția Locală s-au simțit jigniți de faptul că revoluţionarul ar fi insultat instituția.

„Dura lex, sed lex! 😉 Organul PLT: «pentru folosirea de cuvinte jignitoare …bla … bla … bla … „nesimtiti” și „godaci” se aplica amenda de la 200 la 1.000 lei, respectiv 900 de lei»… Eu: Nu sunt de acord cu cele consemnate in procesul verbal! Semnat Concluzie: Ne vedem în instanta!”, a scris Vaida pe Facebook.

Precizăm că Vaida deţine şi titlul de Cetăţean de onoare al Timişoarei, titlu conferit de Consiliul Local Timişoara pentru că a luptat în Revoluţia din 1989.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.