Rock pe pâine, alături de formaţia grecească Nightstalker, la Timişoara VIDEO

Rock pe pâine, alături de formaţia grecească Nightstalker, la Timişoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia grecească Nightstalker va susţine un concert la Timişoara

Rockerii din Timişoara sunt aşteptaţi la o seară presărată cu ritmuri stoner şi groove rock care va avea loc joi, 6 aprilie, de la ora 21.00, la clubul Daos, unde va avea loc un concert alături de The Different Class şi formaţia grecească Nightstalker.

Formaţia Nightstalker a luat naştere la sfârşitul anului 1989 în Grecia şi a reuşit de-a lungul timpului să fie în centrul atenţiei graţie unui heavy rock presărat cu influenţe funky şi grunge. Primul lor E.P. a apărut în 1994 sub numele de „SideFx”, iar discul lor de debut a apărut doi ani mai târziu sub numele de  „USE”.


Anul trecut, formaţia grecească a lansat cel de-al 7-lea material discografic sub numele de „As Above, So Below”.

The Different Class este un power-trio timișorean/clujean, care are ca scop propagarea unui sound inovator în trendul electric contemporan. Trupa abordează un stil nou, brut, ce se bazeaza pe deconstruirea pieselor până la groove, un melanj de genuri blues/funk/stoner/psychedelic, care în final dau vibeul TDC: noi l-am numit Groove Rock, şi are ca esență experimentarea live – în felul acesta fiecare concert energizează publicul cu o stare diferită. Forma pe care o ia muzica, este una liberă in părţi, dar macro-structurată, cu elemente de improvizație, cea mai autentică audiție a acestei muzici fiind desigur în concert, LIVE“, spun membrii trupei care va asigura deschiderea acestui concert. The Different Class are o compoziţie care a fost inclusă în coloana sonoră a filmului britanic The Antwerp Dolls, melodia „Drop Of Rock” făcând parte din pelicula regizată de Jack L. Reid. Trupa a lansat în cursul anului trecut discul de debut numit „Drop Of Rock“ şi a înregistrat două piese live în cadrul campaniei de sprijinire a scenei locale iniţiate de creatorii compilaţiei anuale Made in TM, sub genericul One Take.

Biletele pentru concertul organizat de cei de la Haywire Booking costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.