S-a afișat lista FINALĂ a copiilor înscriși în clasa pregătitoare, în județul...

S-a afișat lista FINALĂ a copiilor înscriși în clasa pregătitoare, în județul Timiș. Câte locuri au rămas libere

0
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Timiș a publicat, astăzi, pe site-ul instituției, lista finală a copiilor înscriși în clasa pregătitoare pentru anul școlar următor. Astfel, aflăm că, în total, au fost disponibile 6.998 de locuri în clasa zero, în școlile din județ. 5.282 au fost ocupate în prima etapă de înscrieri și 208 în cea de-a doua, care s-a finalizat în urmă cu câteva zile.

Prin urmare, au mai rămas libere 1.508 locuri, la finalul celor două etape de înscrieri.


“În etapa II au fost nesoluționate două cereri de la Liceul Teoretic Periam, din lipsă de locuri și opțiuni. La Liceul Periam, în planul de școlarizare era aprobată o clasă cu 30 de locuri. După aceste două etape, înscrierea pe locurile libere se face de către Comisia județeană”, spune Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

A doua etapă de depunere a cererilor de înscriere a fost rezervată copiilor care nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ după prima etapă. Repartizarea s-a făcut pe locurile rămase libere în unitățile de învățământ. În perioada 7-13 aprilie vor fi soluţionate, la nivel local, toate cazurile nerezolvate.

Vezi AICI la ce școală a fost admis copilul tău în clasa pregătitoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.