Scarlet Aura: „Ştim despre timişoreni că susţin trupele rock şi că sunt...

Scarlet Aura: „Ştim despre timişoreni că susţin trupele rock şi că sunt curioşi din fire“. Vezi când va avea loc primul concert al trupei în oraşul de pe Bega VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Muzicienii care alcătuiesc formaţia Scarlet Aura lansează albumul „Fallin Sky“ cu un concert la Timişoara

Muzicienii care alcătuiesc formaţia Scarlet Aura lansează albumul „Falling Sky“ printr-un turneu cu ocazia căruia vor susţine şi primul lor concert din Timişoara, evenimentul urmând să se desfăşoare luni 24 aprilie, de la ora 21.00, la clubul Daos.

„Vom fi prezenţi pentru prima dată la Timişoara şi garantat această vizită nu va fi uitată niciodată! Ştim despre timișoreni  că susţin trupele rock şi că sunt curioşi din fire, aşa că îi aşteptăm cu mare drag la un spectacol frumos pe care l-am pregătit odată cu promovarea noului nostru disc, «Falling Sky», un album la care s-a muncit aproape doi ani şi care a fost produs de renumitul producător al lui Bruce Dickinson, Halloween, Rob Halford şi nu numai, este vorba despre Roy Z. Ne aşteptăm să ne simţim bine împreună, să ne cunoaştem. Noi ne bucurăm din suflet că am început să concertam în ţară şi nu numai prin vecini pentru că vrem să ne bucurăm împreuna cu iubitorii rock-ului şi la noi acasă. Vom veni în Timişoara imediat după două concerte susţinute în Germania, deci cu atât mai mult vom fi plini de energie pozitivă“, ne-a declarat solista trupei, Aura Dănciulescu.

Semnat cu casa de discuri din Germania Pure Rock Records – albumul „Falling Sky” a fost adus în atenţia publicului de către Scarlet Aura odată cu turneul susţinut alături de Tarja Turunen în luna octombrie a anului trecut.


Albumul conţine 11 melodii, dintre care un bonus track – radio edit şi a fost produs de celebrul Roy Z – producătorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford şi al altor nume mari ale scenei internaţionale.

„De mai bine de 2 ani cântăm în afara României, cel mai important turneu fiind cel cu Tarja Turunen anul trecut în luna octombrie. Nu prea mai ştim pulsul scenei  rock- ului românesc. Suntem convinşi însă din cât mai ştim şi noi că se petrece în ţară, că se poate mai bine în ceea ce privește  calitatea sunetului, a prezentării dar în mod clar scena  rock-ului este pe un trend ascendent. Vom avea şi surprize la concertul nostru din Timişoara, dar ele rămân surprize până la capăt. Nu pot să vă spun decât că vom cânta şi melodii mai vechi cum ar fi «Şerif Stelar» de pe primul nostru album, «The Rock Chick», alte melodii cunoscute vouă, îmbinate cu stilul nostru caracteristic de a vă invita în lumea noastră magică. Pe scurt: haideţi la concert şi vă garantez că vom fi bestiali împreună“, ne-a declarat Aura Dănciulescu.

Recent, Scarlet Aura a făcut public videoclipul mult aşteptat al melodiei „Immortal in your eyes”, una din cele mai iubite piese de pe noul disc. Cristiana Mongol Stancu – campioană mondială la Kickbox şi MMA îşi joacă propriul rol dar adus la extrem: aceasta se refugiază într-un parc auto unde şi-a făcut casa dintr-o dubă părăsită după un accident cumplit de pe ringul de luptă; încercând să iasă din starea de ratare pe care o simte, aceasta se luptă cu cele trei frici până când ajunge în final să îmbrăţişeze moartea. Jocul Cristianei, regia realizată de Mircea Ghiborţ Ghinescu, melodia „Immortal in your eyes” şi mesajul acesteia se împletesc frumos într-o poveste dură a luptei pentru supraviețuire sau, mai mult, pentru imortalitate.

Formaţia Scarlet Aura este alcătuită din Aura Dănciulescu – voce, Mihai Dănciulescu – chitară, Cătălin Ungureanu – bass şi Sorin Ristea – tobe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.