SCM Politehnica Timișoara continuă lupta pentru locul 5. Handbaliștii alb-violeți au egalat...

SCM Politehnica Timișoara continuă lupta pentru locul 5. Handbaliștii alb-violeți au egalat situația la general în duelul cu HC Vaslui

0
DISTRIBUIȚI
SCM Poli

Formația pregătită de Pero Milosevic a obținut prima victorie în faza a II-a a play-off-ului.


SCM Politehnica Timișoara a învins-o astăzi pe teren propriu pe HC Vaslui, scor 33-28. Al treilea meci dintre cele două, cel decisiv, va avea loc în Moldova peste trei săptămâni.

După eșecul la limită din deplasare, scor 27-28, bănățenii erau obligați să învingă, dar nu au avut o misiune așa de ușoară. Echilibrul a persistat în prima repriză, SCM Poli reușind totuși un avantaj aparent reconfortant la pauză: 16-11. În partea a doua alb-violeții au avut și +8 pe tabelă, dar moldovenii au mai avut o replică și s-au apropiat la doar două goluri când mai erau cinci minute de joc. Totuși, finalul a fost gestionat bine de gazde, care s-au impus și au egalat situația la general.

Meciul decisiv pentru intrarea în finala pentru locul 5 se va da în 13 mai la Vaslui. În celălalt duel al echipelor din play-off care au părăsit lupta la titlu Dunărea Călărași și HC Odorhei se află de asemenea la egalitate după două întâlniri.

SCM Politehnica (marcatori): V. Milosevic 7 goluri, Lasica 5, Lazarov 9, Fenici 4, Santeiu 3, Marjanovic 4, L. Ștefan 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.