Se caută organizații din Timiș care să găzduiască experți internaționali curioși să...

Se caută organizații din Timiș care să găzduiască experți internaționali curioși să lucreze într-un domeniu nou. Ce program se desfășoară

0
DISTRIBUIȚI

climate kic

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș caută organizații care să găzduiască experți din străinătate curioși să iasă din zona de confort și să lucreze într-un domeniu nou. O astfel de organizație gazdă poate fi un ONG, un IMM, o firmă multinațională, o universitate sau un institut de cercetare.

Potrivit CCIA Timiș, care este singurul partener din România al programului Climate Kic pentru perioada 2014 – 2020, în luna martie a fost lansată sesiunea din acest an a subprogramului Pioneers into Practice. “Pioneers into Practice este un program educațional, cu o componentă de mobilitate care asigură mentoring și coaching în System Innovation, Climate Change, Innovation Project Management, Planning Solutions, Systems Analysis, Sustainable Business Model”, transmit reprezentanții instituției.

Astfel de “pionieri” sunt, de fapt, experți din diferite domenii care doresc să iasă din zona de confort și să lucreze într-un domeniu nou sau un tip de organizație diferit de cel în care activează în mod curent, într-o organizație gazdă în una din țările participante în program: Bulgaria, Cipru, Estonia, Finlanda, Germania, Italia, Letonia, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovenia, Spania, Ungaria și România.

“A fi organizație-gazdă a unui pionier internațional înseamnă: să prezinți interes și experiență într-unul din domeniile legate de schimbările climatic, să fii dispus să asiguri un spațiu de lucru unui pionier internațional pentru o perioadă de 4 – 6 săptămâni (septembrie – octombrie 2017), să fii interesat să îți lărgești rețeaua de parteneri și să generezi studii de caz, dobândind astfel cunoștințe noi și devenind mai competitive, să fii interesat să afli despre „Systems Innovation” și să ai posibilitatea de a urma un training online în domeniu, să vrei să beneficiezi de cunoștințele și expertiza pionierului internațional pe care îl alegi în funcție de proiectele și nevoile organizației, să fii o organizație deschisă la nou, transparentă și cu dorința de a schimba economia de mâine”, comunică CCIA Timiș.

Cei care doresc să se implice în subprogram și să devină organizație-gazdă pot să se înscrie până în data de 21 aprilie.


Detalii despre program sunt disponibile AICI. Informații suplimentare și înscrieri la tel. 0372-185286, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu – coordonator Climate Kic/ CCIA Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.