Şeful CJ Timiş: sala polivalentă de la Giroc va costa 50 de...

Şeful CJ Timiş: sala polivalentă de la Giroc va costa 50 de MILIOANE de euro. Mesajul despre polivalenta anunțată de Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

Colaborare înspre îndeplinirea proiectelor cu adevărat importante pentru judeţul Timiş – asta le-a cerut astăzi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, tuturor primarilor de localităţi din judeţ. Acesta a subliniat în repetate rânduri că nu doreşte să intre în război cu niciun primar care are opinii contradictorii, însă, ulterior, la solicitarea presei, acesta a comentat despre anunţul făcut ieri de primarul Nicolae Robu, care a promis că Timişoara va avea o sală polivalentă de 10.000 de locuri lângă stadion, sală care va fi construită, dacă e nevoie cu banii de la bugetul local. Investiţia ar urma să se ridice la 20.000.000 de euro, suma care s-ar eşalona pe trei ani de zile pentru ca obiectivul să fie gata până în 2021.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a declarat astăzi că „avem nevoie de sala de 3.000 de locuri ca să se finalizeze şi va asigur că avem nevoie de sala de 16.000 de locuri care este un proiect – pilot la nivel naţional.


La momentul acesta nu există o sală de 16.000 de locuri şi nu o facem noi. Valoarea estimată este de 50.000.000 de euro, cred că glumim când emitem pretenţii în faţa specialiştilor ţinând cont de locaţia acestei săli polivalente. Nu e rolul meu să demonstrez care locaţie este cea mai bună. Rolul meu este de a pune la dispoziţie şi de a prezenta specialiştilor de la Compania Naţională de Investiţii terenul pus la dispoziţie de CJ Timiş. (…) Sunt convins că specialiştii de la CNI vor prezenta în perioada următoare situaţia cu ambele amplasamente. Este important ca această investiţie să fie realizată”.

Ulterior, preşedintele CJ Timiş a adăugat că a avut mai multe întâlniri cu primarul Nicolae Robu pe tema sălii polivalente, pentru care este nevoie de 6,5 hectare de teren. Dobra a anunţat că pentru ca infrastructura rutieră din zonă să fie în acord cu dimensiunea sălii, Primăria Giroc va realza un bulevard cu patru benzi la marginea terenului şi că în zonă există utilităţile necesare pentru construcţia sălii. Şeful CJ Timiş fost săptămâna trecută la Bucureşti, acolo unde a dus Companiei Naţionale de Investiţii toate actele necesare pentru a putea porni întocmirea documentaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.