Sezonul turistic în Băile Herculane, deschis de mii de practicanți yoga. Unde...

Sezonul turistic în Băile Herculane, deschis de mii de practicanți yoga. Unde vor face spirala MISA

0
DISTRIBUIȚI

spirala misa

Se deschide în mod oficial sezonul turistic în Băile Herculane, din județul Caraș-Severin, peste doar câteva zile. Primii turiști așteptați în stațiune sunt practicanții de yoga, care participă, și în acest an, la o tabără internațională. Evenimentul are loc în perioada 26 aprilie – 4 mai, iar primii participanți au început să sosească în zonă chiar din aceste zile.

Cristian Miclău, primarul orașului Băile Herculane, estimează că vor veni aproximativ 3.000 de practicanți de yoga.


„Ca în fiecare an, odată cu venirea primăverii, primii turişti care vor veni în număr foarte mare la Herculane şi în grup organizat sunt practicanţii de yoga, din ţară şi străinătate. Ne bucurăm de prezenţa acestora şi sperăm să fie de bun augur pentru locuitorii Băilor Herculane şi ei să se simtă cât mai bine la noi! Din discuţiile purtate cu reprezentanţii acestora, vor veni în jur de 2.000 – 3.000 de yoghini. Primăria va pune la dispoziţia practicanţilor de yoga, Platoul Coronini, unde aceştia se vor întâlni şi vor desfăşura activităţile lor specifice”, a declarat Cristian Miclău, pentru Radio Reșița.

Participanții la tabăra internațională de yoga vor ocupa aproape toate locurile de cazare din stațiunea Băile Herculane, la următoarea perioadă. Yoghinii și-au propus să facă mai multe spirale MISA pe platoul Coronini, pe care-l consideră sacru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.