Sistemul de desecare din Timiş ar putea fi modernizat cu bani de...

Sistemul de desecare din Timiş ar putea fi modernizat cu bani de la UE. Vezi ce localități sunt vizate

0
DISTRIBUIȚI

Modernizarea sistemului de desecare din Timiş, dar şi de la nivel naţional s-ar putea face cu fonduri de la Uniunea Europeană, acesta este planul guvernului condus de Sorin Grindeanu, care deja face primele demersuri pentru accesarea finanţării europene.

„Recent prim-ministrul Sorin Grindeanu a avut o întâlnire cu directorul general al Apelor Române şi cu directorul Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare şi a dat un termen de 30 de zile pentru a veni cu un parteneriat care să cuprindă Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare ca partener în accesarea de fonduri europene.


Acest lucru se poate întâmpla pe programul operaţional POIM Axa 5 care cred eu că va prinde contur şi în viitorul apropiat putem vorbi de o demarare a refacerii sistemului de desecare, sistem de desecare atât de important Timişului”, a declarat deputatul PSD Adrian Pau.

Cele mai mari probleme privind desecarea se înregistrează din zona Sânnicolau Mare până în zona Moraviţa, mai exact în localităţile Sânnicolau Mare, Valcani, Jimbolia, Gottlob, Comloş, Teremia, Checea, Cenei, Uivar, Pustiniş şi Banloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.