Slujba de Paşte, motiv de BĂTAIE în CIMITIR pentru mai mulţi bărbaţi....

Slujba de Paşte, motiv de BĂTAIE în CIMITIR pentru mai mulţi bărbaţi. Vezi ce s-a întâmplat cu cei implicați

0
DISTRIBUIȚI

Slujba din a doua zi a Sărbătorilor Pascale care a avut loc luni, în data de 17 aprilie, într-o localitate din vestul ţării, a fost prilejul pentru mai mulţi bărbaţi să-şi încoarde muşchii. La doar o zi după, unul dintre ei a recurs din nou la violenţă, astfel că acum poliţiştii l-au introdus în arest pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, ameninţări şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Luni, 17 aprilie, în jurul orei 12.00, în timp ce se aflau la o slujbă în cimitirul din Ticvaniu Mare, alături de mai multe persoane, trei bărbaţi l-au agresat pe un tânăr de 27 de ani.


În acelaşi timp, unul dintre agresori, cel de 26 de ani, a mai lovit alte două persoane. La doar o zi după, bătaia din cimitir nu i-a ajuns. Acelaşi agresor de 26 de ani, în jurul orei 10.30, l-a aşteptat pe o strădă pe bărbatul de 27 de ani, ameninţându-l cu acte de violenţă.

În urma acestor fapte, poliţiştii din Ticvaniu Mare l-au reţinut pe bărbatul de 26 de ani şi l-au introdus în arest, în timp ce alţi doi bărbaţi, de 24 şi 34 de ani, din Ticvaniu Mare şi Arad, sunt cercetaţi în libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.