Șoferii indisciplinaţi, sancționați de poliţiştii timişeni. Vezi ce amendă RECORD a primit...

Șoferii indisciplinaţi, sancționați de poliţiştii timişeni. Vezi ce amendă RECORD a primit un bărbat care gonea pe şosea cu o viteză ULUITOARE

0
DISTRIBUIȚI

În perioada weekend-ului ce tocmai a trecut poliţiştii rutieri din Timiş au stat cu ochii pe traficul de pe întreg teritoriul judeţului.


În perioada 21-23 aprilie 2017 oamenii legii au fost nevoiţi să aplice 432 de sancţiuni contravenţionale participanţilor în trafic indisciplinaţi. La fel ca de fiecare dată, cele mai multe sancţiuni au fost acordate celor care nu au respectat limita legală de viteză.

În toate aceste trei zile au fost reţinute 29 de permise de conducere şi au fost întocmite 4 dosare penale, iar alte 41 de sancţiuni au fost aplicate pentru neutilizarea centurilor de siguranţă. Au mai fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Recordul în ceea ce priveşte viteza excesivă, în weekend, pare să-l fi atins un bărbat de 26 de ani din Buziaş, pe DJ 592, care gonea cu 186 km/h, dublul vitezei admise de 90 de km/h. Tânărul a fost sancţionat cu 2.900 de lei amendă şi i-a fost retras permisul de conducere pentru 90 de zile.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.