SPECTACULOS BMW întors cu roțile în sus, după ce șoferul a intrat...

SPECTACULOS BMW întors cu roțile în sus, după ce șoferul a intrat în mașina vecinului său

0
DISTRIBUIȚI

Noapte plină de agitație într-o zonă a Reșiței, după ce un șofer aflat la volanul unui BMW s-a dat cu mașina peste cap în urma unui tampon. Incidentul a avut loc în în cartierul Câlnic.

Potrivit celor de la infocs.ro, tânărul reșițean care conducea un autoturism marca BMW cu spatele, având viteză excesivă, a lovit mașina parcată a vecinului său, ca mai apoi să iasă în afara carosabilului și să se răstoarne cu roțile în sus.


Întreaga desfășurare de acțiuni a fost surprinsă de cel vătămat pe camerele de supraveghere instalate în jurul casei sale. În ciuda incidentului grav la prima vedere, șoferul implicat a scăpat teafăr, ieșind singur din mașină. Tânărul a beneficiat și de ajutorul unor prieteni, care i-au pus din nou autoturismul pe roți, parcat ulterior în curtea casei sale, adică peste drum.

Inițial, partea vătămată a încercat să ajungă la un consens cu părinții șoferului turbulent, însă a fost luat peste picior. Mâhnit de cele întâmplate, a sunat la 112, dar ulterior păgubitul și cel care au produs accidentul s-au înțeles în legătură cu plata despăgubirilor.

Foto: infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.